top of page

Mijn brede scala aan diensten

Hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs

Privélessen

Ik ben gespecialiseerd in Privélessen en weet hoe ik mijn studenten kan laten uitblinken door persoonlijke aandacht, geduld, veel oefenen en hard werken. Ik maak leren leuk door een verscheidenheid aan boeiende, leuke en verrassende activiteiten en methodes te combineren.
Lesgeven is een vaardigheid, maar lessen geven waar men stil van wordt is een kunst die maar weinigen beheersen.

Testvoorbereiding

Als zeer succesvolle Docent Nederlands, Engels en Spaans sinds 2017, is het me gelukt om mijn studenten te helpen uitblinken en te leren houden van onderwerpen die ze ooit lastig vonden. Maak gebruik van mijn professionele ervaring, vooral mijn Testvoorbereiding en maak leren leuk.
Neem vandaag nog contact op en laat me je helpen uitblinken en slagen.

Groepslessen

Ik weet hoe moeilijk het kan zijn om een betrouwbare leraar te vinden die zich richt op Groepslessen. Docenten moeten studenten kunnen motiveren en begeleiden naar succes. Als ervaren Docent kan ik de probleemgebieden van studenten identificeren en op een positieve, constructieve manier met hen samenwerken om succes te behalen. Ik ontwerp mijn lessen op basis van de behoeften van mijn studenten, met de nadruk op het stimuleren van zelfvertrouwen in gesproken taal.

bottom of page